Workshop natuurfotografie Schiermonnikoog

Workshop Natuurfotografie

Reserveringen via de Witte Haas

Workshop natuurfotografie

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee naar de mooiste fotogenieke plekjes van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

Schiermonnikoog is een paradijs voor wie houdt van fotograferen in de natuur. Omringd door water en zand met verschillende soorten planten en dieren is het nooit ver zoeken naar een geschikt onderwerp.

Folkert Abma is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om planten, zeeleven en geografie te bestuderen. Hij kent de kleine paadjes en zag het eiland veranderen door de jaren heen.

Ga mee met Folkert op fotoworkshop in een groep van maximaal vijf deelnemers. Waar laat het eiland zich van haar mooiste kanten zien? Welke planten zijn in dit jaargetijde fotogeniek? En welke bijzondere dieren kan je hier fotograferen? Folkert gebruikt zijn kennis van het eiland en haar prachtige natuur om een antwoord op uiteenlopende vragen te vinden. Ook als je meer wilt weten over het instellen van diafragma, sluitertijd, ISO-waarde of compositie heeft hij tips voor je. Breng
naast je camera ook een fiets mee want zo komen we op de mooiste plekjes.

Kijk voor het huidige aanbod van de fotoworkshops op dewittehaas.nl

• Prijs: € 53,- per persoon
• Duur: 3 uur
• Vertrekpunt: havenpaviljoen Wad Anderz
• De fotoworkshops gaan door vanaf één aanmelding

Nieuw via De Witte Haas en Folkert Abma: Strand-safari

 

Veel gestelde vragen:

Wat houdt een workshop in?
Tijdens de fotoworkshops brengt Folkert je tot bij de meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van de (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.

Heb ik een fiets nodig?
Ja, Folkert neemt je graag mee naar verschillende locaties die met de fiets overbrugd worden. Mocht je niet over een fiets beschikken, dan helpen wij je graag bij het vinden van een huurfiets.

Wat bij slecht weer?ls het weer niet meezit krijgt je je geld gewoon terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?
Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.

 

Folkert Abma, Eilander & natuurkenner
Folkert Abma
Eilander & natuurkenner

“Op Schiermonnikoog gebeurt er zoveel interessants in de natuur en het is mijn passie om dat aan andere mensen te laten zien. ”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen