Workshop natuurfotografie - Folkert Abma

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee naar de mooiste fotogenieke plekjes van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

Schiermonnikoog is een paradijs voor wie houdt van fotograferen in de natuur. Omringd door water en zand met verschillende soorten planten en dieren is het nooit ver zoeken naar een geschikt onderwerp.

Folkert Abma is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om planten, zeeleven en geografie te bestuderen. Hij kent de kleine paadjes en zag het eiland veranderen door de jaren heen.

Ga mee met Folkert op fotoworkshop in een groep van maximaal vijf deelnemers. Waar laat het eiland zich van haar mooiste kanten zien? Welke planten zijn in dit jaargetijde fotogeniek? En welke bijzondere dieren kan je hier fotograferen? Folkert gebruikt zijn kennis van het eiland en haar prachtige natuur om een antwoord op uiteenlopende vragen te vinden. Ook als je meer wilt weten over het instellen van diafragma, sluitertijd, ISO-waarde of compositie heeft hij tips voor je. Breng naast je camera ook een fiets mee want zo komen we op de mooiste plekjes.

Kijk voor het huidige aanbod van de fotoworkshops op dewittehaas.nl

Huidige aanbod en reserveren 

• Prijs: € 60,- per persoon
• Duur: 3 uur
• De fotoworkshops gaan door vanaf één aanmelding

Folkert Abma, Eilander & natuurkenner
Folkert Abma
Eilander & natuurkenner

“Op Schiermonnikoog gebeurt er zoveel interessants in de natuur en het is mijn passie om dat aan andere mensen te laten zien. ”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen