Restaurant Noderstraun

Restaurant Noderstraun

Badweg 32
9166 NK Schiermonnikoog

Noderstraun

Terug

Restaurant Noderstraun

Of u nu komt voor een hapje tussendoor, een lunch of een uitgebreid diner, bij restaurant ‘Noderstraun’ wordt elk gerecht met zorg bereid. Door aandacht voor presentatie en kwaliteit maken de koks elke maaltijd tot een feest.

Zomers is het heerlijk vertoeven op ons terras met zeezicht. Onze kaart biedt een keur aan salades

Het uitzicht van restaurant ‘Noderstraun’ is iets dat nooit verveelt. Vanuit uw stoel kijkt u uit over zee. De zee, elke keer weer anders. Soms kalm met zeehonden zonnebadend op de zandbank, een andere keer weer onstuimig met hoge golven en grote schuimkoppen. Aan het eind van de dag neemt de zon afscheid, door als een grote rode vuurbal in zee te zakken.

In de winter is ‘Noderstraun’ een aangename onderbreking van uw wandeling of fietstocht. Lekker genieten van een warme chocolademelk of huisgemaakte erwtensoep aan de knusse open haard.


OPENINGSTIJDEN

Van begin april tot eind september zijn wij elke dag geopend vanaf 10:30 uur.

LUNCH

U kunt dan van onze lunchkaart bestellen van 12:00 uur tot 16:00 uur.

DINER

Vanaf 17:30 uur kunt u van de dinerkaart bestellen. Wij raden u altijd aan om te reserveren voor het diner, omdat wij geen vaste sluitingstijd hanteren.

Van eind september tot begin april zijn wij in ieder geval alle weekenden en schoolvakanties geopend. Het is raadzaam te informeren naar de exacte openingstijden.

Contactgegevens:
Badweg 32
9166 NK Schiermonnikoog

Tel   +31 (0)519 53 19 40
 info@restaurantnoderstraun.nl

 

Op de kaart

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog