Devil's Trail

  • Locatie: Start en finish Recreatieboerderij de Oorsprong ( Heereweg 8)

De Devil’s trail is een serie van uitdagende tochten door een aantal van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Natuurlijk is er ook een trail op Schiermonnikoog.

Deelname aan een Devil’s trail is een beleving. op Schiermonnikoog bieden we een tocht door een afwisselend landschap met een rijke variëteit aan natuur, bos, duinen en kwelder. De route is volledig onverhard, uitgezonderd van een aantal wegen die zullen moeten worden overgestoken. Er is veel aandacht besteed aan het selecteren van mooie paden, waarbij ook rekening is gehouden met de eisen van de beheerders van de natuurgebieden.

Deelnemers moeten vooral kunnen genieten van de paden, strand en duinen. Toch zal het ook een zware tocht worden, door de steile klimmetjes.

De Devil’s Trail Schiermonnikoog 2018 was een succesvolle tweede editie. Dus ook in 2019 staat de Devil’s Trail Schiermonnikoog weer op de kalender.

U kunt kiezen uit 2 afstanden:

  • Mozes Trail (30km)
  • Lucifer Trail (15km)

Gaat de hele Mozes Trail je boven de pet, dan kan je de afstand ook delen: waarbij de eerste loper 14 km loopt en daarna het stokje overgeeft aan de tweede loper die de laatste 16km loopt.
Jouw looppartner fietst naar het wisselpunt waar jullie elkaar aflossen.

Meer informatie en Inschrijven

Devil's trail Schiermonnikoog Devil's Trail Schiermonnikoog
Devil's Trail Schiermonnikoog Devil's Trail Schiermonnikoog

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Reinharda Groendijk, teamleider Sigma-team

Reinharda Groendijk is lid van het Sigma-team vanaf het eerste moment. Zij is teamleider in duo-functie en hoofd gewondennest. Bekijk het volledige verhaal

Reinharda Groendijk, teamleider Sigma-team

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen