Muziek: Knijn

  • Locatie: It Aude Beuthûs, Nieuwestreek 6

KNIJN, Iers. Schots en Scheef

KNIJN bestaat uit zes muzikanten die op een geheel eigen wijze een Iers, Schots en Scheef repertoire brengen waarvan de inhoud een dwarsdoorsnee is van het leven te land, ter zee en in de lucht in en rond Ierland, Schotland en soms vele breedtegraden daarbuiten.

KNIJN is in 1980 spontaan ontstaan als straatband  en inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene theaterfolkgroep in o.a. vele Nederlandse theaters en op festivals. Dit jaar is zij voor de vierde keer te gast op  het OEROL-festival  in Terschellling. Vrijwel geen enkele folkband weet haar muziek zo overtuigend op het publiek over te brengen als deze hyper-, maar bovenal interactieve groep muzikanten.

Jammer maar waar: KNIJN IS GESTOPT PER 1 JANUARI 2011: 
maar.........SPEELT EENMAAL PER JAAR TIJDENS HET 1E VOLLE WEEKEND VAN SEPTEMBER IN IT AUDE BEUTHUS OP SCHIERMONNIKOOG*.

I.v.m. Corona is het nog niet duidelijk of de editie 2020 door gaat

* Onder voorbehoud van wijzigingen

Knijn

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen