Vocaal Ensemble Steeuwsaun: concert

• Locatie: De Stag (Langestreek 23)

Vocaal Ensemble Steeuwsaun

11 enthousiaste zangers onder leiding van Wim Bos zingen van ‘Yesterday’ en ‘the Rythm of Life’. Begeleid door gast pianist Jan Harryvan. Intermezzo door Marius van Delden.

Midwinterconcert

Een warm en sfeervol concert met muziek dat past in de tijd van het jaar. Vocaal Ensemble Steeuwsaun en het Vocalo Ensemble uit Zoutkamp nemen u mee op een muzikale reis richting het einde van het jaar. Een breed aanbod van sfeervolle bekende melodieën en muzikale intermezzo’s kortom…. Alle ingrediënten om een avond heerlijk te genieten. Beide koren staan onder leiding van dirigent Wim Bos. Toegangskaarten, Euro 12,50 zijn vanaf 1 december 2019 verkrijgbaar in de voorverkoop bij VVV Schiermonnikoog en Spar Brunekreef. Op de avond van het concert zijn de kaarten, Euro 15,00, verkrijgbaar bij de ingang van De Stag.

• Zaterdag 29 december (voorverkoop vanaf 1 december bij VVV Schiermonnikoog en Spar Brunekreef)

Prijs:

• Toegangsbewijzen in de voorverkoop € 12,50 en aan de zaal € 15,00

Agemene informatie:

• Aanvang 20.30 uur tot ca, 22.30 uur
  • De zaal is open vanaf 19.30 uur
  • Locatie: de Stag (voormalige COS)
  • Voor meer informatie www.steeuwsaun.nl

Sopraan van het koor Annet van der Meulen vertelt o.a. over het koor.

Kees Bikker, reisblogger

Kees Bikker is reisagent, maar bovenal Wereldreiziger. Hij neemt u graag mee tijdens zijn reizen. Bekijk het volledige verhaal

Kees Bikker, reisblogger