Hotel van der Werff - Appartementen

Hotel van der Werff

vanaf € 126,87

Bekijk

Terug

Hotel van der Werff - Appartementen

Het eerste en oudste hotel ter plaatse. De geschiedenis van dit hotel gaat terug tot de eerste helft van de achttiende eeuw, en is in de loop der tijden uitgegroeid tot een waar begrip, met een nog echte gelagkamer en lounge. Eigen tennisbaan voor gasten gratis beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van televisie, bad of douche en toilet. U wordt in stijl van en naar de veerboot vervoerd. Honden zijn op aanvraag welkom in het hotel, met uitzondering van de eetzaal.

Hotel Van der Werff telt 57 kamers verdeeld over drie verdiepingen, bereikbaar met een lift. Er is keuze uit een-, twee- en driepersoonskamers. Er zijn twee kamers voor minder-validen. Ook zijn er 4 kamers en suite, bij uitstek geschikt voor gezinnen. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. Ook is er in elke kamer televisie en wifi-toegang. Honden zijn – in overleg – toegestaan op de kamers.

Verder beschikt Van der Werff over een aantal moderne, comfortabele appartementen. Deze zijn (zeer dichtbij) achter het hotel gelegen.

Bekijk

site.noreviews
Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com