Eureca Groepsaccommodatie

Eureca

vanaf € 114,19

Bekijk

Terug

Eureca Groepsaccommodatie

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vindt u in de polder van Schiermonnikoog onze groepsaccommodatie Eureca, een oude boerderij die verbouwd is tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van tien tot honderd personen.

Onze accommodatie is zeer geschikt voor groepen van diverse omvang en in de (zomer)vakantieperiode ook voor families.

Vier groepsruimtes
De accommodatie is verdeeld in vier verblijven (Kievit, Grutto, Scholekster of Tureluur). Ieder verblijf heeft een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers voor drie tot acht personen en eigen sanitair en terras. De verblijven hebben volgende maximum qua het aantal gasten.:
- Kievit maximaal 22 gasten
- Grutto maximaal 29 gasten
- Scholekster maximaal 37 gasten
- Tureluur maximaal 12 gasten
De diverse verblijven zijn centraal verwarmd en voorzien van eettafels en een zithoek met televisie en geluidsinstallatie. Het boerenerf biedt daarbij alle ruimte voor sport en spel, met een speelweide, vuurplaats, voetbal- en volleybalveld, zandbak en schommels.

Maar ook ingerichte luxe tenten
Naast onze groepsverblijven beschikken wij ook over twee ingerichte luxe gezinstenten.

Als de boer de koeien gaat melken bent u van harte welkom om te kijken hoe dit gaat.  
Als het uitkomt kunt u misschien de stal in om de koeien en kalfjes van dichtbij te bewonderen.

Wij zijn zeer flexibel om groepen zo goed mogelijk onder te brengen. De verblijven kunnen zowel individueel als in combinatie geboekt worden (mits beschikbaar). Hierdoor is Eureca zowel voor families en schoolreisjes als voor grootse partijen dé locatie.

Het boeken van groepen is maatwerk. Doe een vrijblijvende boekingsaanvraag met informatie groepsgrootte en periode. Wij stemmen dan vervolgens de exacte mogelijkheden, condities en tarieven met uw af.

Welkom op Eureca voor een mooi verblijf als groep of familie!

Bekijk

site.noreviews
Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com