Vakantieboerderij Springfield

Vakantieboerderij Springfield

vanaf € 20,50

Bekijk

Terug

Vakantieboerderij Springfield

Springfield heeft 3 groepsverblijven waarvan 2 spiksplinternieuw zijn! De nieuwe verblijven bieden plaats aan een groep van max. 22 personen en aan een groep van max. 32 personen of aan één groep van max 54. personen. De bestaande accommodatie biedt plaats aan een groep van max. 24 personen.

Springfield is ideaal gelegen; aan de rand van het dorp en natuurgebied de Westerplas. Vanaf de vakantieboerderij is het ca. 500 meter lopen naar de kern van het dorp. De Westerplas is één va de mooiste plekken op het eiland waar veel bijzondere (water-)vogels verblijven en wilde planten groeien. Het Westerstrand is op loopafstand, maar ook het Badstrand is te voet prima te bereiken.

Alle accommodaties waaronder ook 4 huisjes en een mini-camping bevinden zich op het erf van de kleinste melkveehouderij van Schiermonnikoog waar de boer nog melkt en niet de robot.

Bekijk

  • Vakantieboerderij Springfield
site.noreviews
Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

'Op Schiermonnikoog is fotografie pas écht bijzonder. De wolken, zee, duinen, wad... Je komt hier de mooiste kleuren tegen, en iedere dag is anders. Mijn favoriete fotomoment is de sfeer rondom zonsondergang, het gouden uurtje. De vele kleuren en rust die dan voorbij komen, met op de achtergrond wat vogelgeluiden en de kabbelende zee. En met het idee dat er morgen weer een nieuwe dag is…' Bekijk het volledige verhaal

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog