Vakantieboerderij Springfield

Vakantieboerderij Springfield

vanaf € 20,50

Bekijk

Terug

Vakantieboerderij Springfield

Springfield heeft 3 groepsverblijven waarvan 2 spiksplinternieuw zijn! De nieuwe verblijven bieden plaats aan een groep van max. 22 personen en aan een groep van max. 32 personen of aan één groep van max 54. personen. De bestaande accommodatie biedt plaats aan een groep van max. 24 personen.

Springfield is ideaal gelegen; aan de rand van het dorp en natuurgebied de Westerplas. Vanaf de vakantieboerderij is het ca. 500 meter lopen naar de kern van het dorp. De Westerplas is één va de mooiste plekken op het eiland waar veel bijzondere (water-)vogels verblijven en wilde planten groeien. Het Westerstrand is op loopafstand, maar ook het Badstrand is te voet prima te bereiken.

Alle accommodaties waaronder ook 4 huisjes en een mini-camping bevinden zich op het erf van de kleinste melkveehouderij van Schiermonnikoog waar de boer nog melkt en niet de robot.

Bekijk

  • Vakantieboerderij Springfield
site.noreviews
Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Aleida is pottenbakker op het eiland. In haar Hjirre maakt en verkoopt ze haar kunst. Daarnaast is zij onderdeel van kunstgroep SJain en is ze druk bezig om het Kunstfestival, met de zee als thema, in september 2018 vorm te geven. Bekijk het volledige verhaal

Aleida Blom, pottenbakker op Schier