Camping Seedûne

Camping Seedune
Erg Goed 4 beoordelingen
8.2

Seeduneweg 1
9166 RX Schiermonnikoog

Nu boeken

Terug

Camping Seedûne

Camping Seedune is bij uitstek de locatie voor ruimte, rust, natuur en de ontspanning. De camping is gelegen tegen de bosrand en bestaat uit 8 hectare met gras en bomen begroeid duinlandschap. Dankzij de natuurlijke opzet van het terrein is geen plek hetzelfde. Romantisch in een duinpannetje, beschut onder de bomen of juist gezellig bij elkaar staan? De keuze is aan u! Alleen in het hoogseizoen wordt er een plekje voor u aangewezen. In voor- en naseizoen kunt u doorgaans zelf uitkiezen waar u uw tent opzet.

*Kantine & receptie*
Bij aankomst treft de ingang het gebouw aan waar de receptie en kantine zijn gevestigd (in het hoogseizoen geopend van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, in het voor- en naseizoen alleen rond de aankomsttijden van de boot).
In de sfeervolle kantine (maritiem ingericht) bent u van harte welkom voor een hapje of een drankje. U kunt hier gezellig een spelletje doen met vrienden/familie of zomaar iets leuks op TV kijken. Wanneer het iets kouder wordt kunt u zich hier weer opwarmen na een lange strandwandeling of fietstocht.

*Sanitair*
Er zijn goede sanitaire voorzieningen met douches (warm water met een muntje), toiletten, wasplaatsen (alleen koud water) en een wascabine. Een babybadje kunt u eventueel bij de receptie ophalen/lenen. De sanitaire voorzieningen staan verspreid over het terrein zodat u nooit ver hoeft te lopen om bij een gebouw te komen (in voor- en naseizoen zijn niet alle gebouwen geopend ). Verder bevinden zich op het terrein enkele watertappunten en is er een aparte afwasruimte.

*Fietsen*
Het is mogelijk om op de camping een fiets te huren. Wij verhuren fietsen in samenwerking met fietsenverhuur Schierfiets. In het assortiment hebben we "gewone" dames- en herenfietsen, kinderfietsen (diverse maten) en fietsstoeltjes.

*Kampeerarrangement voor langkampeerders*
Regelmatig naar Schier komen en dan uw eigen tent voor 1 maand of langer in een bepaalde periode laten staan? Ook dit kan! Camping Seedune biedt een aantal kampeerarrangementen aan, waarin u uw tent kunt laten staan en dan zo vaak als u wilt langs kunt komen. Deze arrangementen zijn niet via de VVV te boeken maar alleen vooraf via de campingbeheerder zelf.

*Sport & Spel*
Voor de kleinsten heeft camping Seedune op het terrein een aantal zandbakjes en een speeltuintje. Verder is er nog voor jong en oud een tafeltennistafel, voetbaltafel en kunt u (tegen betaling) een balletje slaan op onze midgetgolfbaan. Naast de camping vindt u het (openlucht)zwembad, tennisbanen, voetbalveldje en het speelbos.

LET OP: als u de aankomst- en vertrekdatum kiest berekent het systeem alleen nog volwassenen prijzen. Nog niet de tent(en) die u meeneemt! En ook de mooie kinderkorting nog niet:
VIA DE "EXTRA'S" OP HET BOEKINGSFORMULIER DIENT U:
- het aantal tenten en de grootte daarvan aan te geven,
- het aantal kinderen (2 t/m 11 jaar) in te vullen voor de kinderkorting.
BABY's (tot 1 jaar) zijn GRATIS. Hiervoor dient DUS GEEN KINDERKORTING te worden ingevuld.

Voorzieningen

  • Huisdiervrij
  • Op een camping
  • Tentplaats

Op de kaart

Prijzen & Beschikbaarheid

Real reviews Beoordeeld door echte gasten die hier zelf hebben gelogeerd.

Gemiddeld cijfer

8.2

Op basis van 4 beoordelingen.

Uitsplitsing

Accommodatie9.0
Gastvrijheid8.8
Inrichting7.5
Onderhoud7.5
Prijs / kwaliteit8.3

Filter

Taal
Mooie plek 9 september 2021

Mooie plek

Accommodatie9
Gastvrijheid9
Inrichting9
Onderhoud9
Prijs / kwaliteit9
Heerlijk verblijf op Schiermonnikoog26 juli 2021

Heerlijke camping in een natuurlijke omgeving. Ruime kampeerplek, rustige camping, leuke receptie met alle benodigde voorzieningen en aardige medewerkers. Vanaf de camping in korte tijd te lopen naar het dorp en de duinen en het strand.

Accommodatie10
Gastvrijheid9
Inrichting8
Onderhoud8
Prijs / kwaliteit8
Immer gerne wieder!!24 juli 2021

Sehr entspannter Atmosphäre

Accommodatie10
Gastvrijheid8
Inrichting7
Onderhoud7
Prijs / kwaliteit7
Mooie camping10 juli 2021

Jammer dat niet alle sanitair open was

Accommodatie7
Gastvrijheid9
Inrichting6
Onderhoud6
Prijs / kwaliteit9
De bus van Jeannette

Jeannette is van april t/m november te vinden in de atelierbus op het strand. Deze kans pakte ze in 2019 met beide handen aan. Bekijk het volledige verhaal

De bus van Jeannette