Vakantiehuisjes Waddenrust

Wij van Vakantiehuisjes Waddenrust vinden Schiermonnikoog een heerlijke plek om te zijn.

De rust en knusheid van het eiland zijn voor ons dé twee basiselementen die wij proberen terug te laten komen in al onze huisjes. Onze vakantiehuisjes zijn door onze enorme liefde voor het eiland geschikt voor iedereen die houdt van Schiermonnikoog, of je nou jong of oud bent.

Theo, Bea en  Autger Soepboer
Al meer dan 30 jaar trotse eigenaars

Bekijk hieronder ons aanbod:

Waddenrust heeft meerdere vakantiehuisjes aan de Badweg

Op de Badweg aan de rand van het dorp staan er diverse huizen van Waddenrust, u kunt deze huizen los of als combinatie boeken.

Noenie en Twa  Blomkes zijn de grotere huizen in het aanbod van Waddenrust beide geschikt voor maximaal 8 personen.

Aan de achterzijde van Twa Blomkes ligt het rustig gelegen appartement Sinneblom. En tussen Twa Blomkes en Noenie in staat het Tuinhuisje. Het Tuinhuisje en de Sinneblom zijn die beide geschikt voor 1 of 2 personen.

Bekijk Twa Blomkes

Bekijk Sinneblom

Bekijk Tuinhuisje

Bekijk Noenie

Waddenrust Klaver vier Schiermonnikoog

Klaver vier

Klaver vier bestaat uit vier afzonderlijke woningen en ligt in het oude dorp. Er zijn twee woningen geschikt voor 4 personen, en twee woningen voor 5 personen.

Klaver vier kan per huis gehuurd worden, maar het is ook heel goed mogelijk om geheel klaver vier te huren. Als u met een kleine groep vrienden of familie op stap gaat en bij elkaar in de buurt wilt verblijven is Klaver vier een ideale locatie. Geheel Klaver vier heeft ruimte voor 18 personen.

Bekijk Klaver vier

Eilanderhuis Ut en Thús

Wie Ut en Thús binnenstapt raakt gelijk verliefd op dit eigentijds huisje, met industriële elementen en stukjes geschiedenis. Zo is er op de gehele beneden verdieping vloerverwarming en een betonlook gietvloer, die doorloopt tot in de badkamer. De oude muur van echte eilander geeltjes in de woonkamer geeft een bijzondere sfeer. Maar ook de planken wand in de hal, dit zijn de oorspronkelijk vloerdelen uit het huis. In de woonkamer staat een houtkachel die voor nog wat extra sfeer zorgt. 

Bekijk ut en Thús

Louwtjesdûn

Louwtjesdûn is een twee onder 1 kap woning aan de westkant van het dorp. Het vakantiehuis ligt tegen de duinen aan en de tuin zelf is dan ook gedeeltelijk duin. Vanuit Louwtjesdûn loop je erg gemakkelijk richting het strand of het dorp Schiermonnikoog.

Louwtjesdûn West is geschikt voor maximaal 6 personen, en Louwtjesdûn Oost is geschikt voor maximaal 4 personen. 

Bekijk Louwtjesdûn Oost en West

appartement Lutje wad

Appartement Lutje Wad

Lutje Wad is een 5-persoons appartement op de bovenverdieping. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de Langestreek en de Badweg. 

Dit appartement is compleet en gezellig ingericht, en heeft een ruime woonkamer met 2 slaapkamers.

Bekijk Lutje Wad