Zwembad Dúnatter Schiermonnikoog

Marije en Roos van de Dúnatter

In openluchtzwembad de Dunatter zwaaien juf Marije en juf Roos de scepter. Het zwembad is onderdeel van de Optisport-zwembaden. Zeven dagen in de week komt u één van hen tegen langs het bad van het zwembad. Zorgen dat de jongste kinderen hun zwemdiploma “krijgen”, maar zij zijn ook een wakend oog en houden de zwemmers in de gaten.

Vele jonge eilanders hebben hun diploma(s) gehaald onder leiding van één van deze zwemjuffen. 
Marije is een eilander jonge dame en is na haar studie aan de slag gegaan bij het zwembad. Roos komt uit het Oosten van het land en vestigt zich voor het Zwembad Schierzomerseizoen al enige jaren op het eiland. Haar thuisbasis is zwembad de Wilder in Haaksbergen, ook een Optisportlocatie. Bekende gezichten die het zwembad maken wat het is. Samen met een groep oude en jonge medewerkers draaien zij de Dunatter en zorgen ze voor veiligheid en gezelligheid voor eilanders én gasten. 

Naast het geven van zwemlessen, staan er gedurende het zomerseizoenook andere leuke activiteiten op het programma. Denk hierbij aan het Drijf Festijn, Aquavaria, Bootcamp en natuurlijk de Zwem4daagse. 

Kijk op de activiteitenagenda van het zwembad. Marije, Roos en alle andere medewerkers ontvangen u graag.