Wandelwinactie

November Wandelmaand fotowedstrijd

Fotowedstrijd November Wandelmaand

'Met de slogan ‘Met warme jas en stevige wandelschoenen aan begint het uitwaaien pas echt!’ presenteert Schiermonnikoog zichzelf als wandeleiland; het eiland heeft november uitgeroepen tot Wandelmaand. Een maand vol leuke wandelingen & excursies, met en zonder gids, waarbij nauw wordt samengewerkt met Natuurmonumenten.'

Met deze woorden begon de Wandelmaand 10 edities geleden. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid naar een evenement met veel vaste bezoekers, die elke keer weer nieuwe enthousiaste gasten meeneemt. Zo kunnen wij blijven organiseren en vernieuwen, dus grote dank daarvoor.

Tijdens deze wandelmaand kan iedereen zijn/haar foto insturen en kans maken op 3 dagen Schiermonnikoog tijdens de November Wandelmaand 2024.

Deze prijs is uiteraard inclusief een paar mooie November Wandelmaand-wandelingen, maar ook overnachting, boot- en bustickets.

Uit alle overige inzendingen worden nog 3x 2 November Wandelmaand tickets verloot voor excursies en 1x 2 November Wandelmaand culinaire wandeling tickets, allen te gebruikten in 2024.

Wat te doen om kans te maken op deze mooie prijs?

Tijdens de November Wandelmaand heb je natuurlijk alle kans om prachtige plaatjes te schieten en die zoeken wij! Let er wel op dat je altijd toestemming vraagt als er mensen op staan, ook de gidsen of ondernemers moeten toestemming geven.

Alles mag, natuur, deelnemers, gidsen, selfies, noem maar op!

De foto's die jullie insturen worden door ons gebruikt o.a. voor toekomstige promotie van de November Wandelmaand. Maximaal 5 inzendingen per persoon, minimaal 3mb en dus met nadrukkelijke toestemming als er mensen op de foto staan.

Foto's inzenden? Lees hier de voorwaarden!