Duofiets en andere speciale fietsen

Op Schiermonnikoog kunt u bij de fietsenverhuurder onder andere een duofiets huren, een ideale manier om het eiland te verkennen als u dit niet zelf te voet of per fiets kunt doen.

Fietsenverhuur Soepboer

Duofiets

Met trots presenteren wij onze nieuwe duofiets! Een elektrische duo-fiets van het merk 'Van Raam'. Top kwaliteit. Deze fiets is van alle gemakken voorzien inclusief allerlei moderne snufjes. Veiligheidsgordel,  armleuningen, voetenbankje, verstelbare stoel en nog veel meer! Slecht ter been? Deze fiets is ook voor mindervaliden geschikt om een mooie fietstocht te maken.

Het huren van de duofiets is mogelijk bij Fietsenverhuur Soepboer (Paaslandweg 1). De duofiets is alleen telefonisch te reserveren (Tel. 0519-531636).

Elektrische driewieler

Fietsenverhuur Soepboer beschikt tevens over een elektrische driewieler, fietsen met extra lage instap (ook elektrisch) en diverse scootmobiels.


Elektrische Riksja

Een unieke en een uiterst degelijke Bakfiets is deze Riksja! Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om het eiland te verkennen. 

Het lenen/huren van de elektrische Riksja is mogelijk bij Fietsenverhuur Soepboer (Paaslandweg 1) informeer naar de voorwaarden.

Meer informatie over andere hulpmiddelen en strandrolstoelen vindt u hier