Duofiets

Op Schiermonnikoog kunt u bij 2 fietsenverhuurders een duofiets huren, een ideale manier om het eiland te verkennen als u dit niet zelf te voet of per fiets kunt doen.

Fietsenverhuur Schiermonnikoog

DuoafietsDe duofiets is een soort tandem, waarbij je naast elkaar zit. De duofiets wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, fietsen met een lichamelijke beperking, fietsen met een visuele beperking, fietsen met evenwichtsstoornissen, revalidatie  of andere vormen van een handicap waarbij het zelfstandig deelnemen aan het verkeer niet optimaal is. Beide fietsers kunnen actief zijn op deze fiets, maar ook één persoon kan fietsen inclusief elektrische ondersteuning.

We hopen dat u als mantelzorger, vrijwilliger, familie, vriend, kennis of badgast door het gebruik van één van deze hulpmiddelen, iemand een plezier kunt doen. Bijvoorbeeld iemand die niet meer zo mobiel is en niet veel uit huis komt. De hulpmiddelen zijn vooral om gebruikt te worden!

Het lenen/huren van de duofiets is mogelijk bij Fietsenverhuur Schiermonnikoog ( Badweg 6) informeer naar de voorwaarden. Het opladen is alleen mogelijk bij de fietsenverhuur, daarom verhuren wij deze duofiets ook alleen per dag.

 

Fietsenverhuur Soepboer

Duofiets op Schiermonnikoog

 

Met trots presenteren wij onze nieuwe duofiets! Een elektrische duo-fiets van het merk 'Van Raam'. Top kwaliteit. Deze fiets is van alle gemakken voorzien inclusief allerlei moderne snufjes. Veiligheidsgordel,  armleuningen, voetenbankje, verstelbare stoel en nog veel meer! Slecht ter been? Deze fiets is ook voor mindervaliden geschikt om een mooie fietstocht te maken.

Het huren van de duofiets is mogelijk bij Fietsenverhuur Soepboer (Paaslandweg 1). De duofiets is alleen telefonisch te reserveren (Tel. 0519-531636).

 

elektrische Riksja op Schiermonnikoog
Fietsenverhuur Soepboer beschikt tevens over een elektrische driewieler, fietsen met extra lage instap (ook elektrisch) en diverse scootmobiels.

Elektrische Riksja

Een unieke en een uiterst degelijke Bakfiets is deze Riksja! Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om het eiland te verkennen. 

Het lenen/huren van de elektrische Riksja is mogelijk bij Fietsenverhuur Soepboer (Paaslandweg 1) informeer naar de voorwaarden.


Meer informatie over andere hulpmiddelen en strandrolstoelen vindt u hier

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen