Duofiets

Op Schiermonnikoog kunt u via fietsenverhuur Schiermonnikoog (aan de Badweg) een duofiets huren, een ideale manier om het eiland te verkennen als u dit niet zelf te voet of per fiets kunt doen.

DuoafietsDe duofiets is een soort tandem, waarbij je naast elkaar zit. De duofiets wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, fietsen met een lichamelijke beperking, fietsen met een visuele beperking, fietsen met evenwichtsstoornissen, revalidatie  of andere vormen van een handicap waarbij het zelfstandig deelnemen aan het verkeer niet optimaal is. Beide fietsers kunnen actief zijn op deze fiets, maar ook één persoon kan fietsen inclusief elektrische ondersteuning.

We hopen dat u als mantelzorger, vrijwilliger, familie, vriend, kennis of badgast door het gebruik van één van deze hulpmiddelen, iemand een plezier kunt doen. Bijvoorbeeld iemand die niet meer zo mobiel is en niet veel uit huis komt. De hulpmiddelen zijn vooral om gebruikt te worden!

Het lenen/huren van de duofiets is mogelijk bij Fietsenverhuur Schiermonnikoog ( Badweg 6) informeer naar de voorwaarden. Het opladen is alleen mogelijk bij de fietsenverhuur, daarom verhuren wij deze duofiets ook alleen per dag.

Elektrische Riksja fiets

elektrische Riksja op SchiermonnikoogFietsenverhuur Soepboer heeft tevens de beschikking over een elektrische Riksja.

Een unieke en een uiterst degelijke Bakfiets is deze Riksja! Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om het eiland te verkennen. Tevens verhuurt Soepboer ook een scootmobiel aan gasten met een beperking.

Het lenen/huren van de elektrische Riksja is mogelijk bij Fietsenverhuur Soepboer (Paaslandweg 1) informeer naar de voorwaarden.

Voor het huren van de rolstoel met hulpmotor belt u 0519 531104.
Vraagt u naar de voorwaarden

Meer informatie over andere hulpmiddelen en strandrolstoelen vindt u hier

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen