Winnaars fotowedstrijd 2019

E x p o s i t i e   
W i n n a a r s  F o t o w e d s t r i j d  2 0 1 9 
2 september - eind oktober  
  H A L  G E M E E N T E H U I S 


Van 21 maart tot 6 mei dit jaar, konden Schiermonnikoog-liefhebbers foto’s inzenden met als thema “Actie(f) op Us Lytje Pole”.  
Ruim 250 foto’s kwamen binnen naar aanleiding van onze Facebook-posts, onze Instagram-stories, een artikel in de Lytje Pole en content op onze website. De keuze was enorm. Springende kinderen, rennende mensen, paarden op het strand, uitgelaten honden, boomklimmers, fietsers, wandelaars, kiters en ga maar door. Actie genoeg! 
Na de sluitingsdatum moest er gejureerd worden. Een moeilijke taak, want er waren zóveel mooie foto’s binnengekomen. VVV-collega’s, een afgevaardigde van het bestuur en het online-team hebben de foto’s beoordeeld en er kon unaniem een top 10 gemaakt worden. Deze 10 foto’s hebben een plekje in deze expositie gewonnen. 
De hoofdprijs is gegaan naar Gerrit Denekamp met zijn foto “Buggyen op het strand, het spat ervan af!” Daarmee heeft hij ook een verblijf gewonnen op het eiland.   
De foto’s in deze expositie zijn afgedrukt op karton. Scherpe afdrukken op een duurzaam product, het is namelijk 100% biologisch afbreekbaar. Naast vele duurzame initiatieven op het eiland, vonden wij dit ook een mooi idee. De matte afwerking voorkomt schittering, het materiaal is licht dus makkelijk op te hangen. 

Van 20 mei tot 27 juni werden de winnende foto's geëxposeerd in Strandresort Schier.

Nu heeft de expositie een vervolg gekregen in de hal van het Gemeentehuis.

Openingsuren: maandag t/m vrijdag van 8.30-12.00 uur
 
 
 


W E L K O M  
De expositie “Actie(f) op Us Lytje Pole”  n.a.v. de fotowedstrijd 2019  
is een initiatief van VVV Schiermonnikoog 
De expositieruimte is ter beschikking gesteld door Gemeente Schiermonnikoog

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen