KunstDok

Nieuw kunstinitiatief op Schiermonnikoog

KunstDok |Schiermonnikoog is een initiatief van KunstFaam en De Kunstdames en vindt deze zomer plaats van 24 augustus tot en met 21 september op het meest noordelijke Waddeneiland,

Schiermonnikoog. Een groep kunstenaars, van jong talent tot al gevestigde namen, is uitgenodigd zich te laten inspireren door de uitbundige flora en fauna van het eiland, maar ook door de rijke cultuurhistorie en het leven van nu. Het unieke van dit project is dat bezoekers van het eiland het ontstaansproces in mei, juni en juli ter plekke kunnen volgen omdat de kunstenaars daadwerkelijk op het eiland en in het atelier van KunstFaam aan de slag gaan. De kunstwerken die tijdens dit proces ontstaan zijn van 24 augustus t/m 21 september 2019 te zien bij KunstFaam aan de Badweg 5 in een bijzondere tentoonstelling die voor iedereen vrij toegankelijk is.

Tijdens Kunstdok | Schiermonnikoog is er een kunstprogramma waarin ontmoeting tussen bezoekers en kunstenaars centraal staat.

Deelnemende kunstenaars
Vivian Ammerlaan (Rotterdam) - Aline Eras (Arnhem) – Ellen Kooi (Haarlem) - Miriam Knibbeler (Groningen) - Danielle Kwaaitaal (Amsterdam)– Romy Joya Kuldip Singh (Groningen) – Nona Metiary (Groningen) - Maartje Roos (Heerenveen) – Klasiena  Soepboer (Schiermonnikoog)

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Ondernemer Atze en de Wandelmaand

Horecaondernemer Atze Postma ontvangt al sinds de start van de November Wandelmaand in 2012, wandelaars in zijn familierestaurant 't Wantij. Bekijk het volledige verhaal

Ondernemer Atze en de Wandelmaand

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen