Zoek en boek

Borrel & Bite

Voor wie al borrelend de prachtige natuur van Schiermonnikoog wil verkennen, heeft de VVV een nieuw initiatief vormgegeven. Waar de Culinaire Wandeling van de November Wandelmaand ondertussen een heus begrip is geworden, besloten we namelijk dat ook de vroege zomer op ons eiland meer aandacht verdient. En dan bedoelen we niet alleen vanwege de kleuren en geuren van duin, bos, kwelder en strand die gestreeld door de eerste zomerse zonnestralen nog beter tot hun recht komen. Want… ook wij weten hoe lekker het vertoeven is op de uniek gelegen terrasjes die Schiermonnikoog te bieden heeft.

Via onze website of aan de balie van Informatiecentrum Het Baken, koop je je ticket dat gepaard gaat met een wandelroute langs vier verschillende horecagelegenheden. Bij aankomst op het terras laat je simpelweg je ticket zien, plof je neer op een knus plekje in de zon uit de wind en laat je je verrassen met de heerlijkste draknjes én natuurlijk een bijpassend hapje.

Smaakt de tour naar meer? Dat komt goed uit! Borrel&Bite is namelijk bedoeld als voorproefje van de Culinaire Wandeling, die sinds 2015 vaste prik is op het programma van de November Wandelmaand. Oh ja, spoiler: de kaartverkoop voor dit najaar is reeds van start…

Reserveer hier de tickets