Yoga Schiermonnikoog

Het gehele jaar kan je meedoen met yoga op Schiermonnikoog! In de drukte van alledag zorgt yoga ervoor dat je veerkrachtig wordt en weer in balans raakt, lichaam en geest komen tot rust. Wat vast zit in je lijf of hoofd kan weer gaan stromen, de geest wordt stil en helder. Even een uurtje voor jezelf.

Doe een keer mee! Geen ingewikkelde houdingen, het gaat om lekker bewegen en plezier. 

Yoga in de natuur

Inmiddels na 7 jaar, is natuuryoga in de elementen echt mijn specialisme geworden. De vier elementen; aarde, water, vuur en lucht zijn een prachtige basis om mee te werken. We vinden de elementen in de natuur, in de yoga en natuurlijk in onszelf. Net als bij yoga gaat het om de balans tussen alle elementen. In verbinding met de natuur brengt yoga een oneindige bron van kennis en zelfreflectie mee.  Dit gevoel, deze verbinding, probeer ik door te geven, aan jong en oud, ervaren of onervaren yogi. Mijn lessen zijn laagdrempelig, eerlijk en puur
 

Yoga aan zee:

Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: Een heerlijke yoga ervaring voor jong en oud, ervaren of beginnende yogi.

Aan Zee met Marlinde:

Zaterdag 9, 16 en 23 september om 10.00 uur

Marlinde neemt je mee voor een ontspannen les aan zee, met aandacht voor stretchen, ontspanning en ademhaling! Een heerlijk begin van je dag!
Kosten 15 euro, opgave via Natuurmonumenten
Einde Badweg op het strand

 

Bekijk ook onze website

Yoga op Schiermonnikoog
Josine Olgers
Yoga op Schiermonnikoog

“Josine begon met yoga in haar woonkamer. Nu laat ze de mensen zich ontspannen op het strand van Schiermonnikoog.”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen