To Twelve

To Twelve maakt muziek over onderweg zijn. Met folky gitaren en meerstemmige zang vertellen Jasper en Olga hun verhaal over eindeloze zomers 'on the road'. Over het weggaan, weer thuiskomen en alles daar tussenin.

Na enkele jaren van optredens in Nederland, ontstond het idee om als straatmuzikanten op tour te gaan door Europa. In 2016 vertrokken zij voor het eerst in hun vintage campervan. Ze vonden een nieuwe levensstijl door op pleinen en straten van talloze steden een podium te creëren. Het succes van de straatoptredens, de mensen die ze ontmoetten, het reizen naar de mooiste plekken en het vrije gevoel van onderweg zijn gaf hen de bevestiging niet anders meer te willen. Inmiddels zijn ze een groot deel van het jaar reizende, leven ze minimalistisch en van hun muziek.

Daarnaast maken ze de allermooiste analoge foto’s en video’s, om je niet alleen toeschouwer, maar echt onderdeel te laten zijn van hun avonturen.

  • 24 februari 2024 in de Stag
  • Zaal open: 20.00 uur
  • Aanvang: 20.30 uur
  • € 15,00 p.p. (incl. pauzedrankje)

Online tickets

Wim Bos en De Stag

“Al jaren is De Stag het podium voor het Kamermuziekfestival, wat inmiddels bekend staat als het Schiermonnikoog Festival. ”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen