Mirjams patisserie Schiermonnikoog

Mirjams patisserie

Mirjams Patisserie

Te mooi om op te eten, te lekker om te laten staan!

Taart van Mirjam op Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog zijn is een feestje, en hoe beter kun je dat benadrukken dan met taart, taartjes, quiche, een bijzondere borrelplank of ander lekkers?!

Bij Mirjams Patisserie maak ik gewone taarten bijzonder, bijzondere taarten buitengewoon en hapjes waar je van gaat watertanden. Een klant beschrijft het zo goed: ‘Te mooi om op te eten, te lekker om te laten staan!’

Zowel de zoete alsook de hartige keuken vind je bij Mirjams Patisserie. En voor al dat lekkers laat ik me inspireren door alles wat om mij heen gebeurt; het weer, het nieuws, kleuren, geuren, verhalen en natuurlijk het eiland. Ik gebruik graag producten van dichtbij en van ver; bijvoorbeeld de aardbeien en de oesterzwammen (en meer lekkers) van de Pluktuin naast de Branding, melk, eieren en meer van dichtbij. Maar ook de kruiden, specerijen, vruchten enzovoort van ver.

Mirjam patisserie Schiermonnikoog

De wensen en ideeën van de klanten staan centraal. En ik houd natuurlijk rekening met diëten en leefstijlen.

Voor bruidstaarten praat ik graag met het toekomstige bruidspaar om hun smaak en visie als uitgangspunten te gebruiken en een smakelijk kunstwerk te maken.

En of het nu gaat om de eerste of de honderdste verjaardag; ieder feestvarken verdient een taart waar hij vrolijk van wordt.

Wil je een cadeautje aan iemand geven? Ik maak er graag een heerlijk kunstwerkje van.

Voor een babyshower, een dessert-buffet of een uitgebreide borrelplan geven klanten me vaak de vrije hand.

Mirjams patisserie

Ik maak graag unieke creaties voor alle gelegenheden die de speciale dag op Schiermonnikoog net iets specialer maakt!

Ik heb een klassieke koksopleiding gedaan; de basis is de Franse keuken, en beïnvloed door veel mensen (koks, vrienden, smulpapen), veel proeven, nog meer eten en nieuwe innovatieve technieken is mijn smaakpalet breed en vol verrassingen. Volgens mijn moeder ben ik geboren met een schort om!

De website geeft een klein inkijkje wat de mogelijkheden zijn.

Ambities?

Oh ja, Mirjams Patisserie uitbreiden. Ik vind niks leuker om mensen blij te maken met mijn eten en uitgebreid koken voor mensen staat bovenaan mijn lijstje: chef aan huis of een traiteur beginnen…...ideeën en plannen genoeg!

 

Inkijkje van de mogelijkheden...