Appartementencomplex Boszicht

Appartementen Boszicht

vanaf € 272,00

Bekijk

Terug

Appartementencomplex Boszicht

Nabij het dorp, prachtig gelegen op de hoek van het Vuurtorenpad en de Badweg vindt u het kleinschalige appartementencomplex Boszicht. Boszicht kijk schitterend uit over het natuurgebied “de Kapenglop”. Vanuit het complex staat u na slechts enkele minuten wandelen al op het brede strand van Schiermonnikoog.

Een heerlijke plek om met het gezin te verblijven. Maar ook voor grotere groepen, zoals bij familie weekenden, vriendenuitjes, workshops, werkweken en trouwerijen, is Boszicht uitermate geschikt. Elk appartement is namelijk zowel apart te boeken, als in combinatie met andere appartementen. In Boszicht vindt iedereen zijn eigen plekje, door de kleinschaligheid toch dicht bij elkaar en met elkaar verbonden. In een aantal appartementen heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer, wat voor het comfort erg prettig is. Doordat de appartementen van verschillende eigenaren zijn, heeft elk appartement zijn eigen unieke uitstraling.

 

Bekijk

  • Appartementen Boszicht
site.noreviews
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea