fotowedstrijd op Schiermonnikoog

FOTOWEDSTRIJD 125 JAAR VVV

Omdat de VVV 125 jaar bestaat in 2024, heeft zij voor ieder kwartaal in dat jaar een fotowedstrijd uitgeschreven met verschillende thema's.  

De jury bestaande uit Foppe Schut  (fotograaf), Marijke Barhorst (boswachter Educatie Het Baken) en Jacqueline Mulder (VVV Schiermonnikoog, hoofdredacteur Lytje Pole Krant) heeft een keuze gemaakt uit alle inzendingen.  

Winnaars eerste kwartaal

De foto's van de 5 winnaars* van het eerste kwartaal met als thema 125 jaar VVV Schiermonnikoog en toerisme zijn geworden: 

  • Hank Prijs
  • Jan Faber
  • Louis Lammers
  • Roel van der Veen
  • Sarie Hendriks

*Vermelding in alfabetische volgorde 

De winnaars zijn inmiddels via de mail op de hoogte gebracht. De vergrotingen zijn besteld en worden binnenkort geëxposeerd in Landal Vitamaris aan de Badweg op Schiermonnikoog. Ook op deze plek feliciteert de jury alle winnaars van harte. Zij dingen ook nog eens mee naar de mogelijkheid om jaarwinnaar te worden en zo een volledig verzorgd weekendje Schiermonnikoog te winnen.  

AANMOEDIGING

Daarnaast heeft de jury deze editie ook gemeend om een aantal inzendingen een aanmoediging toe te kennen. Hun creativiteit werd zeer op prijs gesteld echter de resolutie was te laag, het onderwerp net niet goed zichtbaar of bijvoorbeeld een scheve horizon. Wij willen tegen alle inzenders zeggen: “Hou vol, maak plezier tijdens het fotograferen en hou je aan het thema!”  

ALLE INZENDINGEN

Hieronder een overzicht van alle inzendingen. Laat je inspireren en doe ook mee met de volgende fotowedstrijden in dit jubileumjaar.