Vervoer

Bij aankomst op Schiermonnikoog kunt u ervoor kiezen om op het gemak naar het dorp of uw vakantieaccommodatie te gaan met de bus of de taxi. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een fiets te huren of te voet uw weg te vervolgen.

Bus Schiermonnikoog

Taxi Schiermonnikoog

Fiets Schiermonnikoog


Mocht u tijdens uw verblijf op Schiermonnikoog even geen zin hebben om te wandelen, dan zijn de taxibedrijven altijd bereidt om u te brengen naar waar u wilt. In de zomerperiode is er ook een vaste dienstregeling die vanuit het centrum van het dorp naar het Badstrand rijdt. Voor meer informatie kunt u altijd even bij de VVV naar binnen wandelen.

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen