• Darts Open Schier

  Darts Open Schier

  06 mrt 2020 16:00 t/m 08 mrt 2020 16:00

  Het darts open Schier wordt jaarlijks gehouden in maart en vindt plaats in de Duinhoeve. Het gezellige toernooi trekt deelnemers vanuit het gehele land.

  Meer over Darts Open Schier
 • Festival Jong Talent

  Festival Jong Talent

  14 mrt 2020 10:00 t/m 19 mrt 2020 22:00

  Nieuwe generatie topmusici presenteert zich, van over de hele wereld komt jong toptalent in maart 2020 naar Schiermonnikoog om concerten te geven en masterclasses te volgen.

  Meer over Festival Jong Talent
 • Monnikenloop

  Monnikenloop

  28 mrt 2020 11:00

  De Monnikenloop is een unieke hardloopwedstrijd over een prachtig parcours door de diverse landschappen van Schiermonnikoog.

  Meer over Monnikenloop

Evenementen op Schiermonnikoog

Evenementen op Schiermonnikoog zijn unieke ervaringen die u niet wilt missen. Voor jong en oud is er altijd wel iets te vinden. Bekijk hier het actuele aanbod.

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen