Fakkeloptocht

• Datum: 30 dec 2020 19:00 - 30 dec 2020 21:00
  • Locatie: Willemshof (centrum dorp)

Fakkeloptocht Schiermonnikoog (C. Foppe Schut)Fotocredits: Foppe Schut

Op maandag 30 december organiseert de Rotaryclub weer haar jaarlijkse en inmiddels traditionele midwinterfakkeltocht. De start is om 19.00 uur in de Willemshof. Daar staan vuurkorven om de fakkels aan te steken.

U kunt de fakkels vanaf 10.00 uur kopen in het centrum van het dorp (kraam bij Spar Brunekreef). Indien voorradig kunt u ook voor de start van de tocht nog een fakkel kopen. Tijdens de tocht zijn er voor de kinderen weer enkele leuke verrassingen. Na afloop van de tocht is er warme chocolademelk en glühwein en zingt het Shantykoor Gin See to heich.

Koop fakkels voor goede doelen op Schiermonnikoog en elders in de wereld, ook als u eventueel niet mee kunt lopen. U kunt deze dan gebruiken bij andere gelegenheden, zoals bij de viering van Oud en Nieuw of tijdens een gezellige zomeravond. De Rotaryclub rekent op uw deelname aan deze geweldige avond.

• Woensdag 30 december 2020 om 19.00 uur
  • Fakkels zijn te koop vanaf 10.00 uur bij de kraam bij de Spar
  • Start vanaf de Willemshof.

Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea