Woodstock Schier

  • Datum: 04 sep 2021 14:00 - 04 sep 2021 23:45

 

Stichting The Challenge organiseeert op zaterdag 4 september 2021 een spetterend muziek festival bij de Berkenplas op Schiermonnikoog. Centraal op dit festival staat de muziek uit 1969 en dan met name de muziek van het legendarische Woodstock Festival wat werd gehouden van 15-18 Augustus 1969.

Het jaar 1969 stond in het teken van een groot aantal maatschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de oorlog in Vietnam, Flower Power, de Sexuele Revolutie, de landing van Apollo 11 op de maan en bij ons in Nederland het studenten protest (met o.a. de bezetting van het Maagdenhuis), de Provo’s, Dolle Mina’s  en het verblijf van John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdam Hilton hotel.  

Deze ontwikkelingen waren dankbare inspiratie bronnen voor diverse muzikanten uit diverse muziekstromen. Het Woodstock Festival was dan ook een logische uitlaatklep voor hen.

Voor meer info, zie website Woodstock Schier

Ter info: Mensen worden alleen toegelaten op het terrein als ze al Corona gehad hebben dan wel gevaccineerd zijn dan wel een negatieve PCR-testuitslag of Antigeentest-uitslag (max 24 uur oud) kunnen tonen.

Een test is te reserveren via Testen voor Toegang ! Testen voor toegang kan alleen op het vaste land en niet op het eiland.

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen