VVV-lidmaatschap

Informatievoorziening aan onze gasten én promotie van ons mooie eiland, zijn de belangrijkste taken van de VVV Schiermonnikoog.

Wanneer u lid wordt of bent van VVV Schiermonnikoog, nemen wij uw accommodatie, bedrijf en/of activiteit met plezier op in deze kerntaken. 

Doordat VVV Schiermonnikoog beschikt over speciale reclame-en promotiemogelijkheden via diverse kanalen, denk aan de grootste website van én over Schiermonnikoog, ons centraal gelegen kantoor, de informatiekrant de Lytje Pole, de VVV Gids etc., komt uw accommodatie, bedrijf en/of activiteit in beeld bij een groot publiek.

Tevens steunt u als lid, middels de ‘promotiebijdrage’, de mogelijkheid om het eiland te profileren in de toeristische markt. Dat is in het belang van ons allemaal.

Heeft u interesse in de diverse mogelijkheden voor het lidmaatschap ? Bekijk dan de verschillende documenten voor informatie en/of aanmelding:

Algemene informatie lidmaatschap 

 

Tarieven VVV Schiermonnikoog

 Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0) 519 531233

Wilt u uw accommodatie (mede)verhuren via de VVV, kijk hier naar de mogelijkheden.

Statuten VVV Schiermonnikoog

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Thijs de Boer, strandjutter Schiermonnikoog

'Geboren op het eiland, heeft het strand mij altijd getrokken. Vooral met noordenwind en na een storm ging ik met vrienden naar het strand om te jutten. En nog steeds vind ik de meest prachtige schelpen, maar ook barnsteen, overblijfselen uit lang vervlogen tijden en flessenpost...' Bekijk het volledige verhaal

Thijs de Boer, strandjutter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen