VVV-lidmaatschap

Informatievoorziening aan onze gasten én promotie van ons mooie eiland, zijn de belangrijkste taken van de VVV Schiermonnikoog.

Wanneer u lid wordt of bent van VVV Schiermonnikoog, nemen wij uw accommodatie, bedrijf en/of activiteit met plezier op in deze kerntaken. 

Doordat VVV Schiermonnikoog beschikt over speciale reclame-en promotiemogelijkheden via diverse kanalen, denk aan de grootste website van én over Schiermonnikoog, ons centraal gelegen kantoor, de informatiekrant de Lytje Pole, en de Lytje Pole Agenda etc., komt uw accommodatie, bedrijf en/of activiteit in beeld bij een groot publiek.

Tevens steunt u als lid, middels de ‘promotiebijdrage’, de mogelijkheid om het eiland te profileren in de toeristische markt. Dat is in het belang van ons allemaal.

Heeft u interesse in de diverse mogelijkheden voor het lidmaatschap ? Bekijk dan de verschillende documenten voor informatie en/of aanmelding:

Algemene informatie VVV lidmaatschap 

 

Inschrijfformulier VVV lidmaatschap

  • Door het invullen en ondertekend insturen van dit formulier kunt u uw lidmaatschap formaliseren.
    Inschrijfformulier

 

Tarieven VVV Schiermonnikoog

 Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0) 519 531233

Wilt u uw accommodatie (mede)verhuren via de VVV, kijk hier naar de mogelijkheden.

Statuten VVV Schiermonnikoog

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen