Devil's Trail

  • Datum: 12 nov 2021 20:00 - 13 nov 2021 20:00
  • Locatie: Start en finish Recreatieboerderij de Oorsprong ( Heereweg 8)

De Devil's Trail 2021 wordt georganiseerd op 12 en 13 november 2021

De Devil’s trail is een serie van uitdagende tochten door een aantal van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Natuurlijk is er ook een trail op Schiermonnikoog.

Deelname aan een Devil’s trail is een beleving. op Schiermonnikoog bieden we een tocht door een afwisselend landschap met een rijke variëteit aan natuur, bos, duinen en kwelder. De route is volledig onverhard, uitgezonderd van een aantal wegen die zullen moeten worden overgestoken. Er is veel aandacht besteed aan het selecteren van mooie paden, waarbij ook rekening is gehouden met de eisen van de beheerders van de natuurgebieden.

Deelnemers moeten vooral kunnen genieten van de paden, strand en duinen. Toch zal het ook een zware tocht worden, door de steile klimmetjes.

In 2021 staat de Devil’s Trail voor de vierde keer op de kalender.

U kunt kiezen uit 2 afstanden:

  • Mozes Trail (30km)
  • Lucifer Trail (15km)

Gaat de hele Mozes Trail je boven de pet, dan kan je de afstand ook delen: waarbij de eerste loper 14 km loopt en daarna het stokje overgeeft aan de tweede loper die de laatste 16km loopt.
Jouw looppartner fietst naar het wisselpunt waar jullie elkaar aflossen.

Night Trail in 2021:

De NightTrail op het donkerste plekje van Nederland. Vrijdagavond 12 november is er een route van ongeveer 9,5km uitgezet. Zorg zelf voor een hoofdlamp. De start gaat op een unieke manier waarbij iedere 20 seconden een deelnemer mag starten. Zo loop je dus echt je eigen route en kan je nog meer genieten van de sterren. Wil je samen starten, start dan gezamenlijk op de starttijd van de laatste loper van het groepje. 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier van de Devil’s Trail Schiermonnikoog. Daar kan je je in een keer voor zowel voor de NightTrail als voor de zaterdag inschrijven.

Algemene informatie vindt u hier.

Inschrijven

Devil's trail Schiermonnikoog Devil's Trail Schiermonnikoog
Devil's Trail Schiermonnikoog Devil's Trail Schiermonnikoog

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen