• 4 mei Herdenking

  4 mei Herdenking

  04 mei 2019 18:15

  Op 4 mei herdenkt Nederland tijdens de Nationale Herdenking alle slachtoffers die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Op Schiermonnikoog is er een stille tocht naar het Vredenhof.

  Meer over 4 mei Herdenking
 • Nationale Reddingbootdag

  Nationale Reddingbootdag

  11 mei 2019 10:00

  Een keer per jaar organiseren de vrijwilligers van de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, hun landelijke open dag.

  Meer over Nationale Reddingbootdag
 • Muziek- en Zangfestival

  Muziek- en Zangfestival

  24 mei 2019 19:00 t/m 25 mei 2019 17:00

  in juni vindt het 62ste Muziek- en Zang Festival op Schiermonnikoog plaats. Een spectaculair muziekfestival met optredens van diverse koren en muziekkorpsen uit het hele land.

  Meer over Muziek- en Zangfestival
 • Bunkerdag

  Bunkerdag

  25 mei 2019 10:00

  Tijdens de Bunkerdag gaan bunkers langs de hele Nederlandse kust voor één dag open. Bezoekers die meer over Schiermonnikoog in oorlogstijd willen horen, kunnen deelnemen aan een wandeling.

  Meer over Bunkerdag

Evenementen op Schiermonnikoog

Evenementen op Schiermonnikoog zijn unieke ervaringen die u niet wilt missen. Voor jong en oud is er altijd wel iets te vinden. Bekijk hier het actuele aanbod.

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen