Bus

Oosterreeweg 2
9166 PE Schiermonnikoog

Arriva

Terug

Bus

Arriva verzorgt de busdienst op het eiland. U kunt gebruikmaken van het speciale eilandretour à €3,50 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen t/m 11 jaar, 65-plussers en honden. Deze kaarten zijn in de bus verkrijgbaar. Ook verkoopt Arriva in de bus eilander tienrittenkaarten à €12,00 voor volwassen en €7,50 voor kinderen, 65 plussers en honden. (Prijsniveau april 2014).

Voor groepen is het mogelijk om bij de chauffeur een gezelschapskaart te kopen. De kosten voor deze retourkaarten bedragen €2,50 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen, 65-plussers. Grote groepen raden wij aan hun komst aan te kondigen. Voor de diverse buslijnen op het eiland is een netkaart beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.

Contactgegevens

tel. (0519) 531360
E-mail: schiermonnikoog@arriva.nl

www.openbaarvervoerschiermonnikoog.nl

 

 

Op de kaart

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

'Op Schiermonnikoog is fotografie pas écht bijzonder. De wolken, zee, duinen, wad... Je komt hier de mooiste kleuren tegen, en iedere dag is anders. Mijn favoriete fotomoment is de sfeer rondom zonsondergang, het gouden uurtje. De vele kleuren en rust die dan voorbij komen, met op de achtergrond wat vogelgeluiden en de kabbelende zee. En met het idee dat er morgen weer een nieuwe dag is…' Bekijk het volledige verhaal

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen