Vogels kijken voor beginners

Van de prachtige vogelkijkhut die in de Westerplas staat tot aan de vogelkijkplek op de Kobbeduinen, op iedere plek treft u weer andere vogels, de sierlijke lepelaar, de razendsnelle steltlopers of de rustige bergeend.

Meer dan 300 vogelsoorten zijn er gedurende het jaar op Schiermonnikoog te zien, met in elk jaargetijde weer andere soorten. Tijdens deze vogelexcursie voor beginners gaat u samen met de gids op pad om te leren wat de beste plekken zijn en waar je op moet letten tijdens het ‘vogelspotten’.  

  • Prijs volwassenen: € 8,00
    Prijs kinderen van 6 tot en met 12 jaar: € 5,00
  • Startpunt van de excursies zijn bij het VVV-kantoor.
  • Nodig: verrekijker (te huur bij het Bezoekerscentrum) en een fiets.

 

U kunt reserveren aan de balie van de VVV, of middels onderstaande link!

 

Bestel hier uw tickets
  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen